Ett tillfälle att få arbeta i ett team med stor möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll i ett starkt expansivt företag.

HandCenter AB startade 2007 med klinik i Göteborg. Vi erbjuder en komplett vårdkedja för handkirurgiska patienter och vårt koncept har blivit så framgångsrikt att vi nu finns i både Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. HandCenter är den största aktören inom handkirurgin utanför Universitetsklinikerna. Sedan 2016 har vi en systerklinik, FotCenter i samma byggnad. FotCenter hyr in sig i HandCenters operationslokaler ett par gånger i veckan.

På kliniken i Stockholm jobbar ca 25 personer, varav 6 st handkirurger. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade belägna på Drottninggatan 99 A. På operationsavdelningen opererar vi både händer och fötter. Du blir en del av ett litet team med 2 operationssjuksköterskor, narkosläkare och narkossjuksköterska.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss. Detta är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienten samt för vår arbetsmiljö.

 

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som operationsundersköterska. Ett krav är att du har erfarenhet inom operation samt erfarenhet från sterilprocessen, både packning samt autoklavering. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter för operation finns chans att vara en del av det ”lilla teamet”, med vaken patient, på mottagningen.

För att arbeta på HandCenter skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (eller enligt överenskommelse) vi tillämpar provanställning.

Tjänstgöringsstart: snarast.

 

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande handkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Zeipel på telefon 073-994 00 22
Din ansökan och CV skickar du till info.stockholm@handcenter.se

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2019-12-20

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

HandCenter Stockholm

Drottninggatan 99A

113 60 Stockholm

Välj ort