Ett tillfälle att få arbeta i ett team med stor möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll i ett starkt expansivt företag.

HandCenter AB startade 2007 med klinik i Göteborg. Vi erbjuder en komplett vårdkedja för handkirurgiska patienter och vårt koncept har blivit så framgångsrikt att vi nu finns i både Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. HandCenter är den största aktören inom handkirurgin utanför Universitetsklinikerna.

På kliniken i Stockholm jobbar ca 20 personer, varav 5 st handkirurger. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade belägna på Drottninggatan 99.

Som operationspersonal är du anställd på HandCenter, men vi har ett tätt samarbete med FotCenter som hyr operationssal och personal några dagar i veckan.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss. Detta är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienten samt för vår arbetsmiljö.

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som operationssjuksköterska. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska arbetar du även med postoperativa samtal till våra patienter. Meriterande är att du har erfarenhet av sterilhantering med autoklavering och packning.

För att arbeta på HandCenter skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med eventuell möjlighet till förlängning.

Tjänstgöringsgrad: enligt överenskommelse, önskemål 80-100 procent.

Tjänstgöringsstart: snarast

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande handkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Zeipel på telefon 0739-940022. Din ansökan och CV skickar du snarast till anna.zeipel@handcenter.se

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2019-08-20

Välj ort