Vår handkirurg Fredrik Hägglund deltar i VM i SwimRun 2021

Atleva Specialistvård gratulerar vår handkirurg Fredrik Hägglund vid Handcenter i Göteborg, som efter flera år av frekvent tävlande och tränande kvalificerat sig till VM i SwimRun även 2021!

Vi kunde följa laget i realtid under VM 2019. Tyvärr fick tävlingen ställas in 2020 pga. pandemin.

Swimrun är en tävlingsform där deltagarna tävlar i 2-mannalag i att ta sig så snabbt som möjligt från start till mål genom löpning och simning, utan att byta utrustning under vägen. Under våren 2018 kunde vi följa Fredrik och hans medtävlare Mårten Westlund när de som första personer simmade över Kattegatt, från danska Läsö till svenska Tistlarna. Under tävlingsdagen i september i år tar sig de tävlande simmandes och löpandes genom Stockholms övärld, från Sandhamn i norr, till Utö i söder. De behöver trotsa naturens element under totalt 65 km terränglöpning och 10 km simning med 46 övergångar mellan land och hav. Fredrik och Mårten Westlund kommer att tävla för Atleva i VM under namnet ”Atleva Kattegatt Swimrun”. De kommer att fortsätta tävla i världscupen under sommaren och vi vet att de kommer träna hårt för att formtoppa till VM.

I koncernen Atleva lägger vi dagligen ett stort fokus för att förbättra livskvaliteten hos våra kunder och vill på detta vis visa vad som är möjligt med en god balans mellan kropp och mental inställning.

Välj ort