Just nu söker vi en receptionist, visstidsanställning till vår klinik i Linköping

Vi söker en receptionist till vår klinik på S:t Larsgatan 15 i Linköping. Ett tillfälle att få arbeta i ett team med stor möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll i ett starkt expansivt företag.

HandCenter ingår i ATLEVA koncernen och består av, 4 handkirurgiska kliniker, 2 fotkirurgiska kliniker samt en verksamhet som hjälper patienter med kroniska smärtsymtom. Vid våra klinker tar vi hand om hela vårdkedjan inklusive mottagning, operation och rehabilitering. Inom koncernen är vi ca 100 medarbetare.

HandCenter startade 2008 med en klinik i Göteborg. Numera finns vi även i Stockholm, Malmö och Linköping. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade centralt i Linköping.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss. Detta är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienten samt för vår arbetsmiljö.

Som receptionist hos oss är du spindeln i nätet på mottagningen. Du tar emot och registrerar patienter för mottagning och operation. Du bokar även återbesök och andra uppföljningar samt hanterar kassan. Utöver dessa uppgifter ingår även andra administrativa arbetsuppgifter som tex scanning och journalhantering.

Du är den första patienterna möter hos oss och ditt bemötande har stor påverkan på patientens upplevelse av besöket. Det är därför viktigt att du är positiv och sätter patientens bästa i fokus samt att du gör allt för att underlätta flödet på mottagningen.
Andra personliga egenskaper vi värdesätter är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta egna initiativ samt slutföra arbetsuppgifter. En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som receptionist hos oss är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar.

Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet från liknade arbete inom vård eller erfarenhet av annat serviceyrke.
IT vana är en förutsättning.
Vi ser gärna att du är: flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

Anställningen avser en visstidsanställning.

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande handkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Zeipel på telefon 0739-940022. Din ansökan och CV skickar du snarast till info.linkoping@handcenter.se

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

 

HandCenter Linköping

S:t Larsgatan 15

582 24 Linköping

Välj ort