Ett tillfälle att få arbeta i ett team med stor möjlighet att påverka sitt arbetsinnehåll i ett starkt expansivt företag. Till vår klinik i Göteborg söker vi nu en receptionist på heltid med tillträde snarast.

Som receptionist hos oss är du spindeln i nätet på mottagningen. Du tar emot och registrerar patienter för mottagning och operation. Du bokar även återbesök och andra uppföljningar samt hanterar kassan. Utöver dessa uppgifter ingår även andra administrativa arbetsuppgifter som tex scanning och journalhantering.

Du är den första patienterna möter hos oss och ditt bemötande har stor påverkan på patientens upplevelse av besöket. Det är därför viktigt att du är positiv och sätter patientens bästa i fokus samt att du gör allt för att underlätta flödet på mottagningen.
Andra personliga egenskaper vi värdesätter är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta egna initiativ samt slutföra arbetsuppgifter. En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som receptionist hos oss är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar.

Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet från liknade arbete inom vård eller erfarenhet av annat serviceyrke.
IT-vana är en förutsättning.

Om du är intresserad av denna tjänst ber vi dig skicka din ansökan till oss så snart som möjligt. Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Mariann Hjort Enhetschef på tel 031-385 4465

Ansökan skickas till info.goteborg@handcenter.se

Välj ort