HandCenter ingår i Atleva-koncernen som består av specialistkliniker inom handkirurgi, fotkirurgi samt Smärthjälpen, en verksamhet som hjälper patienter med kroniska smärtsymtom. Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping. Inom koncernen är vi ca 100 medarbetare.

På kliniken i Malmö arbetar ca 10 personer med lokaler i Centrala Malmö.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss. Detta är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienter samt för vår arbetsmiljö.

Då vi utökar på operation har vi behov av extra personal på UVA. Du kommer att arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som sjuksköterska, i nära samarbete med vår narkosläkare, kirurger och operationspersonal

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av UVA vård.

För att arbeta hos oss skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

 

Tjänsten är en Visstidsanställning på ca 40% eller på timmar enligt överenskommelse. Möjlighet för tillsvidareanställning efter årsskiftet.

Tjänstgöringsstart: Snarast

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande hand och fotkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Sarah Bimbilova på telefon 040 619 91 11

Din ansökan och CV skickar du till:  sarah.bimbilova@handcenter.se

HandCenter Öresund
Baltzarsgatan 25
211 36 Malmö

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2020.10.31

Välkommen med din ansökan!

Välj ort