Extra Operationssjuksköterskor och Anestesisjuksköterskor sökes till HandCenter Göteborg

 

Om oss

HandCenter grundades 2008 i Göteborg och har sedan dess expanderat och blivit en del av Atlevakoncernen som består av nio specialistkliniker inom hand- och fotkirurgi, smärta samt förebyggande vård inom fysisk och psykisk ohälsa.
Vi erbjuder en komplett vårdkedja för våra patienter med mottagning, digitala vårdmöten, operation och rehabilitering under samma tak. HandCenter arbetar för att patienten ska mötas av en effektiv vård med hög kvalité med ett personligt engagemang och omhändertagande. Vi bedriver privatvård såväl som landstingsvård.

Din roll och profil

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildad inom anestesi alternativt operation. Du kommer att arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som sjuksköterska, i nära samarbete med vår narkosläkare, kirurger och operationspersonal

Som anestesisjuksköterska är det sedvanliga arbetsuppgifter på operation och på egen uppvakningsavdelning som är huvudsysselsättningen. Som operationssjuksköterska kommer du att ha de sedvanliga arbetsuppgifterna på en operationsavdelning inkluderande sysslor med disk, pack och autoklavering.

För att arbeta hos oss skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

 

Tjänsten är en visstidsanställning med tjänstgöring enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsstart: Snarast

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta T.f enhetschef Ann-Christin Garbers på telefon 0767-196585

Din ansökan och CV skickar du snarast till ann-christin.garbers@handcenter.se

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Välj ort