Operationssjuksköterska till HandCenter Göteborg

 

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som operationssjuksköterska. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska arbetar du även med postoperativa samtal till våra patienter. Speciella ansvarområden kommer också ingå.

På HandCenter opereras högspecialiserad hand och fotkirurgi och en gång i veckan och även annan ortopedi.

I tjänsten ingår även att bemanna våra två mottagningsoperationssalar, där händer och fötter opereras med lokalbedövning/blockad. Meriterande är att du har erfarenhet av hand och fotkirurgi samt sterilhantering.

På HandCenter Göteborg jobbar i dag fem stycken operationssjuksköterskor, varav två även arbetar som koordinatorer. En undersköterska börjar även på operation i november.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en flexibel och utmanade miljö och har intresse för utvecklingsfrågor.
Vi ser gärna att du är: flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och du ska tycka att det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du får gärna vara utåtriktad och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

HandCenter startade 2008 i Göteborg. HandCenter ingår nu i Atleva-koncernen som består av specialistkliniker inom handkirurgi, fotkirurgi samt Smärthjälpen, en verksamhet som hjälper patienter med kroniska smärtsymtom. Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping. Inom koncernen är vi ca 100 st medarbetare. Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss vilket är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienten samt för vår arbetsmiljö. Vi strävar efter att erbjuda en komplett vårdkedja för våra patienter.

Våra värdegrunder, det som styr vårt arbete mot kunden, är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet. – Tillsammans skapar vi Sveriges ledande handkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Anställningsform och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning 50–100%. Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsstart: Enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Mariann Hjort på telefon: 031-385 4465
Din ansökan och CV skickar du snarast till info.goteborg@handcenter.se eller Mariann.hjort@handcenter.se

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2020-10-30

 

Välj ort