Medicinsk sekreterare till HandCenter Linköping

Ett tillfälle att få arbeta i ett team med stor möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll i ett starkt expansivt företag.

HandCenter grundades 2008 och ingår i Atleva-koncernen som består av specialistkliniker inom handkirurgi, fotkirurgi samt kronisk smärta. Atleva-koncernen finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping, inom koncernen är vi ca 100 medarbetare.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare till vår klinik i Linköping. Som medicinsk sekreterare kommer du skriva åt samtliga kliniker inom vårdgruppen Ateva Specialistvård.

På kliniken i Linköping arbetar 6 personer, varav två handkirurger och en handterapeut. Lokalerna är ljusa, nyrenoverade och väl anpassade för verksamheten.

Det finns 8 medicinska sekreterare i dagsläget i koncernen, placerade på 4 kliniker för Hand- och FotCenter samt Smärthjälpen. Teamet samarbetar för att optimera journalskrivningen på samtliga kliniker. Våra sekreterare skriver såväl mottagningsbesök som operationsberättelser och huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning, utskrift av brev/intyg och remisser, post- och remisshantering samt att ge administrativ service utifrån mottagningens behov. I tjänsten ingår det även scanning, rekvirering av journalkopior och röntgenutlåtanden, begära länkning av röntgenbilder och viss bemanning i receptionen. Vi använder oss av journalsystemet WebDoc och digital diktering via MedSpeech.

Vi ser gärna att du är flexibel och lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av yrket är meriterande likväl goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet från hand – eller fotkirurgi är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning till och med september 2021 med möjlighet till förlängning.

Anställningsgrad: 50-75 %

Tjänstgöringsstart: Snarast eller efter överenskommelse. Är du intresserad av denna tjänst ber vi dig skicka din ansökan till oss senast 23 oktober 2020.

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater fortlöpande och vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta enhetschef Anna Zeipel info.linkoping@handcenter.se eller 073-9940022

Ansökan och CV skickas till info.linkoping@handcenter.se märk ansökan ”Medicinsk sekreterare”.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande hand- och fotkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Välj ort