Vi söker dig med erfarenhet av handkirurgisk rehabilitering till vår mottagning. Du är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut med god anatomisk och biomekanisk kunskap gällande övre extremiteten.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en flexibel och utmanade miljö och har intresse för utvecklingsfrågor.

Tjänsten innefattar konservativ samt pre- och postoperativ träning samt behandling i nära samarbete med läkare, sköterskor och administrativa medarbetare.

Ortostillverkning ingår i arbetsuppgifterna hos oss och tidigare kunskaper om detta är meriterande.

Du har stora möjligheter att själv påverka utformningen av tjänsten och delta aktivt i vårt process- och kvalitetsutvecklingsarbete.

Vi ser gärna att du är: flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och du ska tycka att det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare. På HandCenter jobbar idag 3 stycken Handterapeuter.

 

HandCenter startade 2008 i Göteborg och ingår nu i Atleva-koncernen som består av specialistkliniker inom handkirurgi, fotkirurgi samt Smärthjälpen, en verksamhet som hjälper patienter med kroniska smärtsymtom. Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping. Inom koncernen är vi ca 100st medarbetare.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss vilket är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienten samt för vår arbetsmiljö. Vi strävar efter att erbjuda en komplett vårdkedja för handkirurgiska patienter.

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande handkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Anställningsform och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-100% Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsstart: Enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Mariann Hjort på telefon: 031 385 4465

Din ansökan och CV skickar du snarast till info@goteborghandcenter.se eller mariann.hjort@handcenter.se

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2020-10-31

Välj ort