Ett tillfälle att få arbeta i ett trevligt team i ett starkt expansivt företag.

Vi söker nu anestesiolog för deltidsanställning/vikariat på vår dagkirurgiska enhet. Arbetet innefattar sedvanlig anestesi inklusive regionala blockader, dagtid måndag – torsdag, ingen beredskap eller jour.

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som anestesiläkare, i nära samarbete med vår narkossjuksköterska, kirurger och operationspersonal.

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom anestesi och arbetar självständigt.

För att arbeta på HandCenter skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

HandCenter AB startade 2007 med klinik i Göteborg. Vi erbjuder en komplett vårdkedja för handkirurgiska patienter och vårt koncept har blivit så framgångsrikt att vi nu finns i både Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. HandCenter är den största aktören inom handkirurgin utanför Universitetsklinikerna.

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande handkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

 

Tjänstgöringsstart: Januari

Sista ansökningsdag 20/11 2020.

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Narkosläkare Åsa Wallinder på telefon 073-378 08 00 eller enhetschef Anna Zeipel på telefon 073-994 00 22.
Din ansökan och CV skickar du till anna.zeipel@handcenter.se.

Välkommen med din ansökan!

 

HandCenter Stockholm

Drottninggatan 99A

113 60 Stockholm

 

 

Välj ort