Sjukvårdsförsäkring

Om du har sjukvårdsförsäkring via din arbetsgivare eller tecknat privat kan du söka vård hos oss.

Via vårdgaranti

Du som bor i Region Skåne och står i vårdkö inom handkirurgi/ortopedi har möjlighet att via vårdgarantin söka vård på HandCenter Öresund via vårt vårdavtal med Region Skåne eller Region Halland.

Privatbetalande

Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss och du står själv för alla kostnader.

Vi som jobbar på HandCenter i Malmö

Mottagning

Hans-Eric Rosberg

Handkirurg

Hans-Eric Rosberg

Hans-Eric är specialist i handkirurgi. Disputerade 2004 på en avhandling om handskador. Han har tidigare arbetat i London (1997-98). Hans-Eric har ett specialintresse för barn med handmissbildningar och mikrokirurgi. Medlem i Sveriges Läkarförbund och Svensk Handkirurgisk förening.

Läs mer

Jerker Brandt

Handkirurg

Jerker Brandt

Jerker är specialist i handkirurgi sedan 2009 och har också europeisk specialistexamen (European Diploma in Hand Surgery) sedan 2011. Han disputerade 2002 med en avhandling om nervreparationer. Jerker intresserar sig för hela spektrumet av handens skador och sjukdomar, men har också specialutbildat sig inom mikrokirurgi i Coimbatore, Indien (2009).

Han är även verksam som medicinsk rådgivare inom handkirurgi åt ett flertal försäkringsbolag. Medlem i Svensk Handkirurgisk förening.

Läs mer

Peter Scherman

Handkirurg

Peter Scherman

Peter är specialist i handkirurgi. Disputerade 2003 på en avhandling om nervreparationer Har tidigare tjänstgjort på handkirurgiska centra utomlands (Guangzhou 2008 och Sydney 2009). Peter bedriver forskning kring behandling av Dupuytrens kontraktur (s.k. vikingasjuka).

Han har ett brett intresse av såväl handens sjukdomar som dess små och stora skador och är subspecialiserad inom mikrokirurgi.

Läs mer

Johanna Blom

Handterapeut

Johanna Blom

Johanna tog sin arbetsterapeutexamen vid Lunds Universitet 2001. Har sin bakgrund inom Neurosjukvård och arbetar sedan 2006 på Handkirurgiska Kliniken SUS. Arbetar med handrehabilitering på konsultbasis sedan 2011.

Kommer närmast från Orhocenter Malmö. Började på Handcenter Öresund februari 2014.

Läs mer

Marija Frostander

Undersköterska / vårdadministratör

Marija Frostander

Marija är undersköterska sedan 2002 och vårdadministratör sedan 2008. Marija har tidigare arbetat på Handkirurgiska kliniken Malmö på operationsavdelningen och mottagning. Jobbar på Handcenter sedan 2014 som Medicinsk sekreterare och undersköterska.

Läs mer

Olivia Amato Johansson

Undersköterska

Olivia Amato Johansson

Olivia har arbetat som undersköterska sedan 1997. Sedan år 2000 har hon arbetat på Handkirurgens operationsavdelning SUS Malmö som dubbelkompetent undersköterska operation/anestesi. Olivia arbetar på både på vår mottagning samt operation sedan 2017.

Läs mer

Operation

Sarah Sannemalm Bimbilova

Operationssjuksköterska / mottagningssjuksköterska / Verksamhetskoordinator

Sarah Sannemalm Bimbilova

Sarah har arbetat som sjuksköterska sedan 2004 inom medicin och barnsjukvård. Färdig operationssjuksköterska sedan 2010 och har sedan dess arbetat på ortopedens operationsavdelning som operationssjuksköterska på SUS, Malmö under flera år och har även tidigare arbetat i privat sjukvård. Sarah arbetar hos oss sedan 2015 och är verksamhetskoordinator på kliniken och delar sin tid som sjuksköterska på mottagningen och på operation som operationssjuksköterska.

Läs mer

Mariann Hjort

Enhetschef

Mariann Hjort

Mariann Hjort är i sin grundprofession operationssjuksköterska och har jobbat inom HandCenterkoncernen sedan 2010 som operationssjuksköterska. Mariann arbetar numera som enhetschef inom koncernen, på HandCenter Göteborg och Malmö samt FotCenter Göteborg. Hon har ett samlat ansvar för verksamheten, personal och budget. Innan dess har hon bl.a. arbetat på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus, Scandinavian Heart Center på Carlanderska sjukhemmet och Östra sjukhuset.

Innan dess har hon bl.a. arbetat på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus, Scandinavian Heart Center på Carlanderska sjukhemmet och Östra sjukhuset.

Läs mer

Hitta hit

Baltzarsgatan 25
21136 Malmö
Öppettider
Må - To: 08:00 - 16:30
Fr: 08:30 - 14:00

Patientrelaterade ärenden: Vårdrummet
Övriga ärenden: info.oresund@handcenter.se

Välj ort