Sjukvårdsförsäkring

Om du har sjukvårdsförsäkring via din arbetsgivare eller tecknat privat kan du söka vård hos oss.

Via vårdgaranti

HandCenter Linköping har inget vårdavtal med Region Östergötland, men om du står i vårdkö inom handkirurgi/ortopedi har du möjlighet att via vårdgarantin söka vård på HandCenter Göteborg eller HandCenter Öresund.

Privatbetalande

Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss och du står själv för alla kostnader.

Vi som jobbar på HandCenter i Linköping

Mottagning

Carin Rubensson

Handkirurg

Carin Rubensson

Carin är specialist i Handkirurgi. Hon har specialintresse och specialkompetens inom behandling av patienter med spasticitet och barnmissbildningar. Carin började arbeta på HandCenter 2015.

Hon driver också ett doktorandprojekt om komplikationer efter radiusfrakturer. Medlem i Sveriges Läkarförbund och Svensk Handkirurgisk förening.

Läs mer

Simon Farnebo

Handkirurg

Simon Farnebo

Simon är specialist och docent i Handkirurgi. Han har tjänstgjort som visiting instructor i Handkirurgi vid det prestigefulla Stanford University i USA. Simon har en bred erfarenhet av handkirurgi med specialintresse kring handledsproblematik. Simon började arbeta på HandCenter 2015.

Han är medlem i Svenska Läkaresällskapet, Svensk Handkirurgisk Förening
och Plastic Surgery Research Council. Simon är sekreterare i Svensk Handkirurgisk Förening.

Läs mer

Maarit Björk

Handterapeut

Maarit Björk

Maarit arbetar som handterapeut och tog arbetsterapeutexamen vid Linköping Universitet 2000. Hon har erfarenhet inom medicinsk rehabilitering, ryggmärgsskador och förvärvade hjärnskador. Maarit har arbetat på Hand- och plastikkirugiska kliniken på Universitetssjukhuset i Linköping under många år.

Maarit arbetar på Handcenter i Linköping och Stockholm sedan 2015.

Läs mer

Anna Zeipel

Enhetschef

Anna Zeipel

Anna är i sin grundprofession arbetsterapeut och har jobbat flera år som handterapeut på HandCenter. Anna har tidigare arbetet på den Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset. I juni 2018 tillträde Anna som enhetschef för HandCenter Linköping och Stockholm.

Utöver arbetet på HandCenter är Anna ordförande i SFH (Svensk Förening för Handrehabilitering).

Anna har ett samlat ansvar för verksamheten, personal och budget.

Läs mer

Hélène Bernhardt

Medicinskt ledningsansvarig läkare

Hélène Bernhardt

Hélène är specialist i handkirurgi. Hon har tidigare tjänstgjort på Uppsala Akademiska sjukhus och har även jobbat på S:t Göran och Aleris Sabbatsberg. Hon har haft ansvar för habiliteringen i Uppland och Västmanland, främst med fokus på barn med cerebral pares. Hélène har en bred handkirurgisk kompetens med specialintresse för handledsproblematik. Hélène började på HandCenter 2015.

Hon har även utbildat blivande handkirurger, ortopeder samt allmänläkare. Medlem i Sveriges Läkarförbund och Svensk Handkirurgisk förening.

Läs mer

Hitta hit

S:t Larsgatan 15
58224 Linköping
Öppettider
Må - To: 08:00-16:30
Fr: 08:00-14:00

Patientrelaterade ärenden: Vårdrummet
Övriga ärenden: info.linkoping@handcenter.se

Välj ort