HandCenter och FotCenter ingår i Atleva-koncernen som består av specialistkliniker inom handkirurgi, fotkirurgi samt Smärthjälpen, en verksamhet som hjälper patienter med kroniska smärtsymtom. Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping. Inom koncernen är vi ca 90 medarbetare.

På kliniken i Göteborg jobbar ca 30 personer. Lokalerna är ljusa och renoverade och belägna i Gårda.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss. Detta är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienter samt för vår arbetsmiljö.

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som anestesisjuksköterska, i nära samarbete med våra narkosläkare, kirurger och operationspersonal. Som anestesisjuksköterska delar du arbetsuppgifterna med narkosläkaren på operationssalen och på UVA

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildad inom anestesivård.

För att arbeta hos oss skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 60 % enligt överenskommelse och möjlighet till 100 % senare under året. Vi tillämpar provanställning.

Tjänstgöringsstart: januari 2020

 

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande hand och fotkirurgiska kliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Mariann Hjort på telefon 031 385 4465

Din ansökan och CV skickar du snarast till

 

Mariann.hjort@handcenter.se

 

HandCenter Göteborg

Fabriksgatan 10

412 50 Göteborg

 

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Välkommen med din ansökan!

Välj ort