Ett tillfälle att få arbeta i ett bra team, med stor möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll, i ett starkt expansivt företag.

HandCenter AB startade 2007 med klinik i Göteborg. Vi erbjuder en komplett vårdkedja för handkirurgiska patienter och vårt koncept har blivit så framgångsrikt att vi nu finns i både Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. HandCenter är den största aktören inom handkirurgin utanför Universitetsklinikerna.

Sedan 2016 har vi en systerklinik, FotCenter i samma byggnad. FotCenter hyr in sig i HandCenters operationslokaler när patienten är i behov av C-operation.  På kliniken i Stockholm jobbar ca 25 personer, varav 6 st handkirurger. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade belägna på Drottninggatan 99 A.

Styrkan i vårt koncept är att vi arbetar med täta flöden inom enheten med en smidig och överbryggande samverkan mellan oss. Detta är ett vinnande koncept för våra avtalsparter, patienten samt för vår arbetsmiljö.

Vi söker dig som vill arbeta i team i nära samarbete med vår narkossjuksköterska, våra kirurger och operationspersonal.

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom anestesi och intensivvård, och är van att arbeta självständigt, samt behärskar ultraljudsledda blockader.

För att arbeta på HandCenter skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i ett högt tempo i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du skall ha ett utåtriktat sätt och kunna representera kliniken i kontakter med kunder och uppdragsgivare.

Vi erbjuder goda villkor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25-50% (eller enligt överenskommelse), och innefattar endast dagtid (måndag till torsdag). Vi tillämpar provanställning.
Tjänstgöringsstart: februari 2020

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Narkosläkare Åsa Wallinder på telefon 073-378 08 00 eller enhetschef Anna Zeipel på telefon 073-994 00 22
Din ansökan och CV skickar du till asa.wallinder@handcenter.se

Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande.

Sista ansökningsdag: 2019-12-31

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

HandCenter Stockholm

Drottninggatan 99A

113 60 Stockholm

 

Välj ort