Handkirurgisk mottagning

Våra handkirurgiska kliniker finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping och vi har för närvarande 13 handkirurger anställda.
Därför vågar vi lova att du hos oss kommer hitta en specialist som kan hjälpa dig med dina handbesvär och vår ambition är att hjälpa handkirurgiska patienter från hela Sverige.

1GHC_Malmoe_2013-47-e1392640062400Till oss får du komma snabbt.
Redan inom två till tre dagar från första kontakt med ditt försäkringsbolag får du en mottagningstid hos oss och den handkirurg du träffar vid det första besöket följer dig genom hela behandlingsförloppet. Detta blir din patientansvariga läkare och det är en viktig kvalitetsparameter hos oss då vi vet att kontinuitet i behandlingsförloppet leder till färre återbesök och ökar tryggheten för dig som patient.

Vid det första besöket hos oss görs en medicinsk bedömning av dina besvär.
Ofta behöver vi en röntgenundersökning, vilken görs hos en samarbetspartner som ligger nära oss och där röntgenbilder bedöms av specialister i radiologi. Vanligtvis sker röntgenundersökningen samma dag som besöket.

När utredningen är klar kommer du och din patientansvarige läkare överens om vilken behandlingsstrategi som passar dig och dina handbesvär bäst.
Oavsett om dina besvär behöver åtgärdas med hjälp av kirurgi eller om du behöver handrehabilitering tar vi hand om dig till dina handbesvär är medicinskt färdigbehandlade.

Det ska vara enkelt att vara patient hos oss!

Kontakta din närmsta HandCenter-klinik för frågor rörande våra mottagningar via våra sidor här nedan:

HandCenter Göteborg
HandCenter Linköping
HandCenter Stockholm
HandCenter Öresund